Select Page

Sdílení hostů B2B (Business-to-Business) pro pracovní prostory, stránky a komponenty smyčky bude brzy k dispozici v souladu se zásadami správce. Pokud je nakonfigurovaná, umožní to sdílení pracovních prostorů, stránek a komponent smyčky s lidmi mimo vašeho tenanta.

Upozorňujeme, že Loop bude respektovat vaše nastavení sdílení na OneDrivu a SharePointu. Pokud váš tenant neumožňuje sdílení s hosty, pak tato nastavení zabrání také sdílení pracovních prostorů, stránek a komponent smyčky hosty.

Kdy se to stane:

Pro tenanty bez nakonfigurovaných popisků citlivosti: Obecná dostupnost (celosvětově): Začneme zavádět koncem dubna 2024 a očekáváme, že to dokončíme začátkem června 2024.

Zavedení pro tenanty s nakonfigurovanými popisky citlivosti začne po obecné dostupnosti popisků citlivosti pro pracovní prostory, stránky a komponenty smyčky. Popisky citlivosti začneme zavádět v první polovině roku 2024.

Jak to ovlivní vaši organizaci:

Pokud to zásady správce umožňují, budou uživatelé ve vaší organizaci moct sdílet pracovní prostory, stránky a komponenty smyčky s lidmi mimo vašeho tenanta prostřednictvím sdílení hostů B2B. Stránky a komponenty je možné sdílet mimo vašeho tenanta prostřednictvím odkazů pro sdílení konkrétních lidí. Uživatelé typu host nemohou vytvářet pracovní prostory smyčky.

Sdílení pracovních prostorů, stránek a komponent Loop s hosty

  1. V Centru pro správu SharePointu nastavte nastavení externího sdílení na úrovni organizace pro SharePoint tak, aby umožňovalo sdílení obsahu s novými a stávajícími hosty nebo stávajícími hosty.
  2. Povolte správce pozvánek B2B pro vašeho tenanta.

admin controls
Zobrazit obrázek v nové záložce

Co musíte udělat, abyste se připravili:

K tomuto zavedení dojde automaticky k zadanému datu bez nutnosti zásahu správce. Možná budete chtít upozornit uživatele na tuto změnu a podle potřeby aktualizovat veškerou relevantní dokumentaci.

Víc se uč

https://admin.microsoft.com/?ref=MessageCenter/:/messages/MC736437