Select Page

Již brzy: V Microsoft Teams pro počítače a Teams pro web budeme zavádět aktualizace zpětné vazby z aplikace (Sdělte svůj názor / Navrhněte funkci) a přidáme novou možnost Zpětná vazba v nabídce Nastavení a další . V rámci tohoto zavedení přestanou Teams pro počítače a Teams pro web používat zásady zpětné vazby Microsoft Teams a přejdou na službu Zásady v cloudu pro Microsoft 365.

Tato zpráva je přidružená k 394269 ID plánu Microsoftu 365.

Kdy se to stane:

Cílené vydání (celosvětově): Začneme zavádět začátkem srpna 2024 (dříve začátkem července) a očekáváme, že dokončení bude provedeno do poloviny srpna 2024 (dříve polovina července).

Všeobecná dostupnost (celosvětově): Začneme zavádět v polovině srpna 2024 (dříve v polovině července) a očekáváme, že dokončení bude dokončeno do konce srpna 2024 (dříve konec července).

Jak to ovlivní vaši organizaci:

Po zavedení:

  • Dopad na tenanta: Teams pro stolní počítače a Teams pro web získají novou nabídku Zpětná vazba v Nastavení a další, aktualizovaný formulář pro zpětnou vazbu a začnou používat zásady zpětné vazby Microsoftu 365, aby byly v souladu s ostatními aplikacemi Microsoft 365. Bude to první krok ke sjednocení prostředí a zásad zpětné vazby Teams s Microsoftem 365.
  • Dopad na správce: Správci tenantů budou muset dočasně dál spravovat zásady zpětné vazby Teams i zásady zpětné vazby Microsoftu 365 pro shromažďování zpětné vazby a průzkumy z klientů Microsoft Teams.
  • Dopad na uživatele: Uživatelé získají známou nabídku zpětné vazby a formuláře zpětné vazby, které jsou konzistentní s ostatními aplikacemi Microsoft 365. Další informace: Poskytnutí zpětné vazby v Microsoft Teams – Podpora Microsoftu (Tento článek ještě není aktualizován. Tento příspěvek před uvedením aktualizujeme revidovanou dokumentací.)

Nabídka Nastavení a další se třemi tečkami v pravém horním rohu Teams.

user settings
Zobrazit obrázek v nové záložce

V nabídce Nastavení a další v Teams pomocí možnosti Zpětná vazba nahlaste problém nebo navrhněte funkci:

user settings
Zobrazit obrázek v nové záložce

Aktualizovaný formulář zpětné vazby v Teams:

user settings
Zobrazit obrázek v nové záložce

Co musíte udělat, abyste se připravili:

Pro organizace s Teams pro počítače a Teams pro web doporučujeme správce tenanta:

  1. Kontrola aktuálních zásad zpětné vazby v Teams (Správa zásad zpětné vazby v Microsoft Teams – Microsoft Teams | Microsoft Learn); a pak
  2. Ujistěte se, že zásady zpětné vazby Microsoftu 365 (Správa zpětné vazby Microsoftu pro vaši organizaci – správce Microsoftu 365 | Microsoft Learn a přehled služby Zásady v cloudu pro Microsoft 365 – Nasazení Office | Microsoft Learn) se aktualizují tak, aby odrážely potřeby vaší organizace pro zpětnou vazbu z aplikace (Nahlásit problém nebo navrhnout funkci).
  3. Uvědomte si, že Teams pro počítače a Teams pro web budou i nadále používat stávající zásady zpětné vazby Teams pro průzkumy.

Jiné verze Teams

  • Classic Teams bude dál používat stávající zásady zpětné vazby Teams pro zpětnou vazbu v aplikaci (Odeslat zpětnou vazbu nebo navrhnout funkci) a průzkumy, dokud se klasické Teams nevyřadí z provozu: Konec dostupnosti klasického klienta Teams – Microsoft Teams | Microsoft Learn.
  • Teams Mobile bude dál používat stávající zásady zpětné vazby Teams pro zpětnou vazbu v aplikaci (Odeslat zpětnou vazbu / Navrhnout funkci) a průzkumy.

K tomuto zavedení dojde automaticky k zadanému datu bez nutnosti zásahu správce před zavedením, ale projděte si doporučené akce výše pro správce tenanta. Možná budete chtít upozornit uživatele na tuto změnu a podle potřeby aktualizovat veškerou relevantní dokumentaci.

https://admin.microsoft.com/?ref=MessageCenter/:/messages/MC790791